Menu

Terugblik jubileumevent

donderdag 12 september 2024

Op 9 september vierde ANBOS haar 75-jarig jubileum met een stralend evenement, omringd door vele leden. De dag was een groot succes, vol energie en verbondenheid.

Terugblik jubileumevent

Bij binnenkomst werd iedereen meteen verwelkomd met een prachtige Memory Lane waar ze een reis door de rijke geschiedenis van ANBOS konden maken vol met herinneringen uit het verleden en een kijk op het heden.

De workshops van o.a. Marjolein Leenarts, Frank van Iersel, Wahbe Rezek en Rochelle van Doorn met diverse onderwerpen - van het herkennen van huidkanker tot aan de ontwikkelingen van AI -  trokken veel enthousiaste deelnemers. Ook de funsessies zoals de stand up van Max van den Berg en de catwalk van Mona Schuitemaker waren drukbezocht, met als hoogtepunt de lange rij bij het huisje van handlezeres Karmalijn. Terwijl een aantal leden zich op de "silent swing" ontspanden en genoten van de muziek, maakten anderen volop leuke foto’s in de fotobooth om deze bijzondere dag vast te leggen. Daarnaast werden er tal van boeken verkocht bij de boekenbalie en vonden op het inspiratieplein interessante gesprekken plaats tussen leden en leveranciers.

Het feest was ook een culinair genot, met foodtrucks en stands waar heerlijke hapjes geserveerd werden, van pokebowls tot hotdogs en van frisse ijsjes tot kleurrijke fruitsmoothies.

Na de sessies reikte bestuurslid Lenny van der Zwaan de ANBOS Young Awards uit aan winnaressen Emely Douwes en Sharona van der Voort. Voorzitter Wendy sprak de leden toe en benoemde de nieuwe ereleden Tineke Pronk en Marianne van den Broek. Zij kregen beiden het gouden ANBOS speldje opgespeld.

Het was een onvergetelijke dag, vol vreugde, inspiratie en verbondenheid, waarbij het 75-jarige bestaan van ANBOS op de best mogelijke manier werd gevierd! Wij zijn ontzettend trots en we kijken uit naar de volgende 75 jaar!

Terug naar nieuwsoverzicht
Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.