Menu

Nieuwe webinarreeks

woensdag 04 september 2024

ANBOS introduceert een nieuwe reeks webinars, specifiek gericht op essentiële onderwerpen die elke schoonheidsspecialist moet kennen. Deze reeks zal dieper ingaan op belangrijke aspecten van ons vakgebied, waar jij als professional mee te maken krijgt, en die jouw werk makkelijker maken.

Nieuwe webinarreeks

Het nieuwe gezicht van onze webinarreeks
Graag introduceren we het nieuwe gezicht van onze webinarreeks: Melissa Mosmans-Bak. Melissa is een succesvolle ondernemer met jarenlange ervaring in de branche en een passie voor het delen van haar kennis. Ze begrijpt de uitdagingen en kansen binnen ons vakgebied en werkt graag mee aan het nog toegankelijker en relevanter maken van de webinars.

Wat kun je verwachten?
Als schoonheidsspecialist is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. In deze eerste webinar zal Melissa de beroepscode voor schoonheidsspecialisten bespreken. De beroepscode is een onmisbaar document dat niet alleen je professionaliteit waarborgt, maar ook je klanten een gevoel van vertrouwen geeft.

Het zijn korte webinars die je makkelijk tussendoor kunt kijken. Na afloop zullen we deze ook bundelen zodat je er een SKIN punt mee kunt krijgen. 

Volgende week komt er weer een ander ander belangrijk onderwerp aan bod uit deze reeks, dus stay tuned!

Terug naar nieuwsoverzicht
Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.