Menu

Al 75 jaar kwaliteit bij de professionele schoonheidsspecialist

maandag 09 september 2024

Dit jaar viert ANBOS, de brancheorganisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten, haar 75-jarig jubileum. Wat ooit begon als een kleine club toegewijde schoonheidsspecialisten, is inmiddels uitgegroeid tot een sterke en professionele vereniging met ruim vierduizend leden. Dit bijzondere jubileum wordt gevierd met een inspirerend event en een online campagne die de kernwaarden van ANBOS en haar leden in de schijnwerpers zet.

Door de jaren heen
Het vak van schoonheidsspecialist heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld met nieuwe technieken en veranderende schoonheidsidealen. Maar één ding is altijd constant gebleven: de focus op kwaliteit en professionaliteit. ANBOS staat al 75 jaar garant voor de goed opgeleide schoonheidsspecialist met een diepgaande kennis van de huid, ons grootste orgaan. Er wordt gewerkt volgens duidelijke protocollen die samen de beroepscode voor aangesloten schoonheidsspecialisten vormen. Dit biedt klanten - in een tijd waarin alle kennis online te vinden lijkt en soms misleidend kan zijn - de zekerheid dat zij in goede handen zijn.

Jouw Zekerheid in een Wereld van Misinformatie

In een wereld waarin sociale media zowel kennis als misinformatie verspreidt, is betrouwbare informatie essentieel. ANBOS ondersteunt met trots de vakmensen die elke dag opnieuw uitblinken in kwaliteit en expertise. Zij staan klaar om je te helpen met de beste huidverzorging en behandelingen, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op de juiste zorg voor jouw huid. Met de online campagne die op 9 september van start gaat, laat ANBOS zien dat we al 75 jaar een vertrouwd gezicht zijn in de beauty. De ANBOS schoonheidsspecialist is dé professional waar je als consument bij in de stoel wilt plaatsnemen.

Welzijn door schoonheid

Ook in de beginjaren van de organisatie werd al duidelijk wat de impact kan zijn van huidverzorging en verbetering op het welzijn van mensen.  Het vakmanschap en de passie van schoonheidsspecialisten dragen bij aan het zelfvertrouwen van hun klanten. Al 75 jaar zijn zij een bron van positiviteit en ondersteuning in het drukke dagelijks leven. Heb jij je volgende behandeling al gepland?

Zoek jouw schoonheidsspecialist vandaag nog op via www.anbos.nl. Zij behandelen met veel liefde jouw huid.

Terug naar nieuwsoverzicht
Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.